Man sterft aan steekwond in Patong na vermeend karaokegevecht

Patong-

Een man werd dood aangetroffen met een steekwond voor een karaoke in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gesteld dat eerder deze week een man dood werd aangetroffen voor een karaoke in Soi Tan aan de Phra Mettha Road. Politie en reddingswerkers kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van een hevig bloedende man op de nabijgelegen weg. Er werd een steekwond gevonden op zijn ribbenkast.

Hij werd door de politie alleen geïdentificeerd als de heer It, 24, uit Nong Bua Lamphu, in het noordoosten van Thailand. In de buurt van het lichaam werden geen sporen van een worsteling gevonden. De politie ging ervan uit dat de man uit een nabijgelegen gebied was weggelopen voordat hij ter plaatse dood werd aangetroffen.

Getuigen vertelden de politie dat meneer It een medewerker was van een karaoke-club in de buurt. Ze zeiden ook dat ze in de buurt een verdachte man met verwondingen zagen rondlopen. De politie trof later de verdachte man aan, alleen geïdentificeerd als de heer Chat, 32, uit Surat Thani. Hij is medewerker bij dezelfde karaoke met Mr. It. Dhr. Chat had enkele wonden aan zijn hoofd en werd voor verhoor naar het politiebureau van Patong gebracht.

Getuigen vertelden de politie dat de twee mannen in de karaoke ruzie en ruzie hadden over een niet bekendgemaakte kwestie. Nadat het slachtoffer was aangevallen, rende hij weg voordat hij later dood werd aangetroffen. De politie controleert camerabeelden in de buurt voor verdere juridische stappen.

De naam van de karaoke in kwestie is door de politie niet vrijgegeven. De heer Chat blijft op het moment van schrijven in hechtenis.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.