Lichaam drijvend gevonden nabij eiland in Phang Nga

Phang Nga-

Een lichaam werd drijvend gevonden nabij een eiland in Phang Nga.

Het Royal Thai Navy Third Area Command vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week door een kapitein van een rondvaartboot op de hoogte waren gesteld dat ze een lichaam hadden gevonden terwijl ze onderweg waren tussen het Phi Phi-eiland in Krabi en het Yao-eiland in Phang Nga. Het was echter donker en de Royal Thai Navy kon het lichaam niet onmiddellijk bergen.

Vorige week kreeg de Koninklijke Thaise Marine bericht dat een man die alleen werd geïdentificeerd als de heer Soe, 36 jaar oud, een inwoner van Myanmar en bemanningslid van een boot, van een vissersboot was gevallen. De bootkapitein zocht hem onmiddellijk, maar kon meneer Soe niet vinden. De Royal Thai Navy denkt dat het mogelijk is dat het waargenomen lichaam het vermiste bemanningslid van Myanmar is.

Soortgelijke incidenten onlangs in het zuiden en Pattaya:

Ongeveer zeventig toeristen werden geëvacueerd nadat er water in een nachtveerboot was gelekt voordat deze uiteindelijk zonk nabij het eiland Ang Thong.

Eén buitenlander en één Thai worden nog steeds vermist nadat een duikboot kapseisde in het Khuri Buri-district.

Vier Russen en een Thaise reisleider zijn gered nadat een boot kapseisde in Mueang Phang Nga.

Een catamaran met 29 mensen aan boord, waarvan het merendeel buitenlandse toeristen, kapseisde vanavond, 23 december 2023, nabij Dongtan Beach nadat hij tegen zonsondergang van Koh Larn was gekomen. Er waren zes lichte verwondingen.

Een toeristische speedboot, “Bandaya 19”, kapseisde nabij het eiland Bubu, ongeveer 3 km van het eiland Lipe in Satun, zondag (24 december). De boot vervoerde 73 toeristen, waaronder 3 kinderen en 4 bemanningsleden.

Drie mensen zijn gered nadat water in een boot op een eiland in Phuket lekte.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.