Vuur lef drie houten boten in de buurt van Phuket Pier

Phuket -

Een brand verwoestte drie oude houten boten nabij een pier in Rassada.

De politie van Phuket City werd woensdag (27 december) op de hoogte gebracht van de brandth) ochtend vlakbij een pier in Rassada. Brandweerlieden van de gemeente Rassada met een brandweerwagen, de Phuket Marine Police en de Phuket Express kwamen ter plaatse en zagen wat rook uit boten komen.

Het duurde ongeveer 15 minuten om de brand onder controle te krijgen. Niemand identificeerde zichzelf als de eigenaar van de boot en er werden geen gewonden gemeld. De oorzaak van de brand wordt op het moment van schrijven nog onderzocht door de Forensische Politie.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.