Twee mannen uit Myanmar gearresteerd na mesgevecht in Patong

Patong-

Twee Myanmarese mannen zijn 's nachts gearresteerd na een mesgevecht nabij een hotel in Patong.

De politie van Patong werd na middernacht om 0 uur op de hoogte gebracht van het incident. op dinsdag (45 december) voor een bar vlakbij een hotel aan de Pracha Nukroh Road. Getuigen vertelden de politie dat er een groep tieners op een motorfiets achter een ander gezelschap aan zat. Getuigen zeiden dat ze een geluid hoorden dat leek op een geweerschot.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en camerabeelden in de buurt bekeken. De politie trof alleen vuurkrakerballen aan. In de buurt zijn geen sporen van geweerschoten gevonden.

De politie vond de heer Tean Pei, 23, en MR. WIN SITHU, 21, beide onderdaan van Myanmar, dichtbij het toneel. Ze vertelden de politie dat ze op het strand zaten toen ongeveer zeven andere Myanmar-mannen met wie ze eerder een conflict hadden gehad, hen aanvielen. Sommigen van hen hadden messen bij zich. De twee renden weg, maar de mannen uit Myanmar bleven hen achtervolgen. Eén van hen zou met een mes op hun motorfiets hebben geslagen voordat hij er vandoor ging.

De politie heeft uiteindelijk twee verdachten aangehouden, geïdentificeerd als MR. THAI, 19, en Dhr. SITE IAN, 21, beide onderdanen van Myanmar. Van hen werd een mes van 50 centimeter lang in beslag genomen. Ze werden gearresteerd in een wokkamp in Soi Rong Wai aan de Na Nai Road in Patong.

Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht waar ze werden beschuldigd van het aanvallen van anderen en het dragen van een wapen in het openbaar.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.