Taxichauffeur Phuket verontschuldigt zich en legt virale verhaal uit over het dwingen van een toerist uit de taxi na ruzie over airconditioning

Phuket -

Een taxichauffeur heeft de situatie aan de politie en de media opgehelderd nadat een videoclip waarin hij een buitenlandse toerist uit zijn auto trok bij een benzinestation viraal ging op Thaise sociale media.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat een taxichauffeur hen op maandag (25 december) vertelde dat op zondag (24 december)th), pikte hij een buitenlandse toerist op uit een winkelcentrum in Mueang Phuket. Op weg naar haar accommodatie in Bang Tao vroeg zijn passagier hem om de airconditioning uit te zetten en het raam open te laten.

Hij zette de airconditioning achterin het voertuig uit, maar de voorkant stond nog steeds aan. Zijn passagier vroeg hem waarom het nog steeds koel was en hij vertelde haar dat hij de airconditioning aan de voorkant nog ingeschakeld moest houden omdat het warm was, wat de passagier frustreerde. Toen hij stopte om benzine te tanken bij een benzinestation aan de Bypass Road, was zijn passagier teleurgesteld en zei dat het haar tijd gedurende 8 minuten had verspild.

Ze zou de autodeur met haar voeten hebben geopend en geduwd. De taxichauffeur werd boos voordat hij de passagier uit de auto trok.

De politie van Phuket City bracht de taxichauffeur naar een condominium in Bang Tao, maar ontmoette de toerist niet. In plaats daarvan bood de taxichauffeur zijn excuses aan bij de moeder van de toerist. Ze belde haar dochter en de toerist accepteerde de verontschuldigingen van de chauffeur en ondernam geen juridische stappen tegen hem.

De politie zei dat ze de situatie zeer serieus namen om te voorkomen dat het positieve en professionele imago van de taxichauffeurs in Phuket zou worden geschaad.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.