Voormalig soldaat gearresteerd met 2,740 meth-pillen en 0.5 kg crystal meth in Chalong

Chalong-

Een voormalig soldaat werd in Chalong gearresteerd met 2,740 methamfetaminepillen en een halve kilo crystal methamfetamine.

Dat vertelde de politie van Chalong aan de Phuket Express op maandag (25 december).th) arresteerden ze een man die alleen werd geïdentificeerd als korporaal Nin, 30 jaar oud. Hij was een voormalig soldaat in Nakhon Si Thammarat. Bij hem werden 2,740 methamfetaminepillen en 576 gram crystal methamfetamine in beslag genomen. Hij werd gearresteerd in een winkel in Chalong.

De arrestatie kwam nadat de politie van Chalong een tip had gekregen dat de verdachte illegale drugs verkocht in de omgeving van Chalong. Hij zou een belangrijke drugsdealer in de omgeving zijn geweest. Hij werd gearresteerd terwijl hij illegale drugs aan het afleveren was bij een klant in de winkel. De politie zette de zoektocht in een huurkamer aan de Luang Por Cham Road in Chalong voort en zou ook meer illegale drugs hebben aangetroffen.

Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

De politie van Chalong heeft niet aangegeven of de beoogde klant ook werd aangeklaagd.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.