UPDATE: Rus gearresteerd op de luchthaven van Phuket, vermoedelijk betrokken bij poging tot moord

Phuket -

Een Russische man is op de internationale luchthaven van Phuket gearresteerd nadat hij naar verluidt betrokken was bij de poging tot moord op een buitenlandse man.

Dat vertelde de Phuket Immigration aan de Phuket Express op maandag (25 december).th) arresteerden ze 's ochtends de gezochte verdachte, een 53-jarige Rus. Hij werd gearresteerd bij de aankomsthal van de internationale terminal en naar het politiebureau van Cherng Talay gebracht.

Hij wordt ervan beschuldigd een ander een strafbaar feit te hebben laten plegen door dwang, bedreiging, huur, het vragen om een ​​gunst of opruiing (poging tot moord op een Russische man met een pistool).

De Phuket Express houdt de naam van het slachtoffer achter, die is vrijgegeven door de Phuket Immigration.

De naam van de Russische verdachte en andere details van het incident zijn niet onthuld door relevante functionarissen, behalve dat ze het incident in het algemeen aan de pers rapporteerden. De Russische man heeft geen verklaring aan de pers afgegeven.

De Phuket Express merkte op dat het schietincident plaatsvond in Cherng Talay, Thalang, omdat de verdachte werd teruggebracht naar het politiebureau van Cherng Talay in plaats van zoals gewoonlijk naar het politiebureau van Sakoo in het luchthavengebied te worden gebracht.

Vergelijkbare artikelen:

Een buitenlandse man werd neergeschoten in een auto die geparkeerd stond bij een café aan de Boat Avenue in Thalang.

Een 44-jarige Russische man is gewond geraakt door geweerschoten terwijl hij in een geparkeerde auto zat voor een café in Cherng Talay.

Een buitenlandse verdachte werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket nadat een Russische zakenman gewond raakte nadat hij was neergeschoten terwijl hij in een auto zat in Cherng Talay in een plaatselijk café.

Een Kazachstaanse verdachte is gearresteerd op Phuket International Airport nadat een Russische zakenman gewond raakte nadat hij was neergeschoten terwijl hij in een auto zat in een populair café in Phuket. De verdachte is in eerste instantie beschuldigd van te lang blijven.

Een Kazachstaanse man, verdacht van het neerschieten van een Russische man die in zijn auto zat bij een populair Phuket Cafe, heeft alle beschuldigingen ontkend, inclusief opzet tot moord. In een vijver in Cherng Talay, Thalang, is een pistool gevonden waarvan wordt aangenomen dat het het wapen is dat bij de misdaad is gebruikt.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.