Brandschade aan huis in Wichit veroorzaakt meer dan 300,000 baht aan schade

waar –

Een brand heeft een huis in een woonwijk in Wichit beschadigd.

Brandweerlieden van de gemeente Wichit werden maandag (25 december) na XNUMX uur op de hoogte gebracht van de brandth) in het dorp Phuket Villa 3 Soi 4/4.

Brandweerlieden met twee brandweerwagens kwamen ter plaatse en troffen veel zwarte rook aan die uit de woning kwam. Het duurde ongeveer 20 minuten om de brand onder controle te krijgen, maar de brand verspreidde zich niet naar nabijgelegen huizen. De keuken van het huis werd volledig verwoest, maar gelukkig vielen er geen gewonden.

Mevrouw Jantana Suppawiriyakorn, een getuige, vertelde de Phuket Express dat ze in de keuken aan de achterkant van het huis kaarsen, bijenwas en wat kruiden aan het koken was toen het vuur van de kachel zich zeer snel verspreidde. Ze probeerde het vuur te blussen met een natte doek, maar dat mislukte. De kosten van de schade worden geschat op ruim 300,000 baht. De exacte oorzaak van de brand wordt op het moment van schrijven nog onderzocht door de forensische politie.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.