Zeeschildpad legt 103 eieren op het strand van Phang Nga – Video’s

Phang Nga-

Een lederschildpad legde 103 eieren op een strand in het Thaise Mueang-district.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat na middernacht (23 decemberrd) legde een moeder-lederschildpad eieren op een strand in het Khao Lampi-Hat Thai Mueang National Park Area.

De DMCR vond het nest van de lederschildpadden met 103 eieren. Daarvan waren er 73 vruchtbare eieren. De eieren werden verplaatst naar een veiliger gebied op het strand waar zeewater het nest niet kon bereiken. De DMCR-functionarissen verklaarden dat over ongeveer 60 dagen de baby-lederschildpadden zullen uitkomen.

Gerelateerde artikelen:

Een lederschildpad legde 118 eieren op een strand in het Tai Mueang-district.

Een lederschildpad legde 125 eieren op een strand in het Thaise Mueang-district.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.