Phuket houdt Discover Countdown 2024 in de oude binnenstad van Phuket

Phuket -

De Discover Phuket Countdown 2024 wordt gehouden vanaf 30 decemberth tot december 31st in de oude binnenstad van Phuket.

De burgemeester van Phuket, de heer Saroj Angkanapilart, vertelde de Phuket Express dat het aftelevenement vanaf 4 uur zal plaatsvinden op het Chartered Intersection. verder op beide dagen. De ruimte zal worden versierd met kleurrijke lichtshows.

Op zaterdag 30 decemberth zal een speciale Lard Yai-markt zijn en op zondag (31 decemberst) de normale Lard Yai-zondagsmarkt. Zondag zijn er concerten van bekende Thaise zangers en artiesten. De stad viert samen het nieuwe jaar met prachtig vuurwerk!

We zien je daar!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.