Brand verspreidt zich over grasveld in Kamala, alarmerende bewoners

kamala-

De brand verspreidde zich over een grasveld in Kamala en alarmeerde de bewoners.

Brandweerlieden van de Kamala Administratieve Organisatie werden om 9 uur op de hoogte gebracht van de brand. op vrijdagavond (30 december).nd) bij een kokosnootveld aan hoofdweg nr. 4030 in Kamala, vlakbij de Phuket Fantasy.

De eerste hulpverleners kwamen met een brandweerwagen ter plaatse en ontdekten dat de brand zich verspreidde over een grasveld. Het duurde ongeveer een half uur voordat de brand onder controle was. Getuigen zeiden dat iemand vuurwerk had afgestoken voordat de brand ontstond.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.