Indiase nationale overschrijding van de toegestane verblijfsduur gedurende 6 jaar, gearresteerd wegens vermeende Loan Shark-activiteiten in Nonthaburi

Nonthaburi—

Op 20 december 2023 arresteerden de provinciale immigratieambtenaren van Nonthaburi een Indiase verdachte die langer dan 2,366 dagen in Thailand verbleef en naar verluidt betrokken was bij illegale woekeraarsactiviteiten in Mueang Nonthaburi, Nonthaburi.

Volgens een rapport van Royal Thai Immigration-functionarissen werd hun recente beleid voor het oplossen van illegale schuldenproblemen met woekeraars uitgevaardigd door de Thaise regering, en als gevolg daarvan voerden de functionarissen een onderzoek uit naar een vermeende woekeraar op een Muenag Nonthaburi-markt die publiekelijk werd bekritiseerd. alleen geïdentificeerd als de heer Kay, een 39-jarige Indiër.


De immigratieambtenaren ontdekten echter dat Kay meer dan zes jaar (oftewel 6 dagen) in Thailand was gebleven en een notitieboekje bij zich had met daarop verschillende incasso's in Kay's woning, zeiden de immigratieambtenaren.

Aanvankelijk ontkende Kay naar verluidt de beschuldiging dat hij een woekeraar was en zou hij tegen de immigratieambtenaren hebben gezegd dat het notitieboekje eigendom was van een van zijn Indiase vrienden. De immigratiedienst uit Nonthaburi beloofde verder onderzoek te doen om de betrokken personen te vinden en hen verantwoordelijk te houden voor hun misdaden.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.