Oekraïense man ernstig gewond nadat een taxi tegen zijn motor botste op een kruispunt in Phuket – VIDEO

Phuket -

Een mannelijke Oekraïner heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat zijn grote fiets door een taxi werd aangereden op een kruispunt in Rassada, Mueang Phuket.

De hulpdiensten werden rond 4 uur op de hoogte gebracht van het ongeval. op dinsdag (30 decth) op een kruispunt nabij de Tesco Lotus Samkong.

Zij kwamen ter plaatse en troffen de buitenlandse motorrijder aan. Hij had ernstige verwondingen opgelopen en werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. In de buurt vonden hulpverleners de beschadigde grote fiets- en taxiauto. De mannelijke berijder werd later geïdentificeerd als een 28-jarige Oekraïense man, maar zijn naam werd geheim gehouden.

Op een dashcamvideo van een auto achter het ongeval is te zien dat de motor bij het rode licht op de kruising stilstond. Toen het licht net op groen sprong, begon de grote fiets rechtdoor te rijden en kwam de taxiauto tegen de grote fiets aan.

De politie van Phuket City zet haar onderzoek voort met het oog op verdere mogelijke juridische stappen. De taxichauffeur werd niet geïdentificeerd aan de pers.

Waarschuwing voor grafische inhoud in de onderstaande CCTV-beeldenvideo.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.