Laotiaanse en Iraanse staatsburgers gearresteerd in Phuket wegens illegaal verblijf in Thailand

Phuket -

Een Laotiaanse en een Iraanse staatsburger werden in Phuket gearresteerd nadat bleek dat zij illegaal in Thailand verblijven.

Dat vertelde de toeristenpolitie van Phuket dinsdag aan de Phuket Expressth) zij en Phuket Immigration arresteerden een Laotiaanse en een Iraanse staatsburger. Ze worden beschuldigd van het illegaal binnenkomen en verblijven in het land zonder toestemming, en wachten op uitzetting.

Details over de twee mannen werden niet onthuld door relevante functionarissen, behalve dat ze het incident in het algemeen aan de pers rapporteerden. De twee buitenlanders hebben geen verklaring aan de pers afgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.