Vrouw sterft na motorongeluk met pick-up in Karon-Video

Karon-

Een vrouwelijke motorrijder stierf nadat ze werd aangereden en onder een pick-up in Karon werd geveegd.

Hulpverleners werden dinsdag (19 december) op de hoogte gebracht van het ongeval op de Karon Beach Road voor een populair hotel in Karon.

De eerste hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde witte pick-up aan de kant van de weg aan. De chauffeur, de heer Phonprom Patlak, wachtte ter plaatse op de autoriteiten. In de buurt vonden hulpverleners een beschadigde zwarte motorfiets. Het lichaam van een vrouwelijke motorrijder werd met haar gezicht naar beneden gevonden en zat met meerdere ernstige verwondingen vast onder de pick-up. Ze werd later door de politie van Karon geïdentificeerd als mevrouw Marisa Gaygiyae, met de Thaise nationaliteit.

Uit camerabeelden in de buurt (hieronder) blijkt dat de chauffeur van de pick-up, Phonprom, de controle over zijn voertuig leek te hebben verloren vanaf de tegenoverliggende rijstrook voordat hij tegen de motor aanreed die werd bestuurd door mevrouw Marisa. De politie van Karon zet haar onderzoek voort met het oog op verdere mogelijke juridische stappen.

Waarschuwing voor grafische inhoud in de onderstaande CCTV-beeldenvideo.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.