Brandschade Snookerclub in Kathu

Kathu –

Een brand heeft een snookerclub in Kathu beschadigd. Er zijn geen gewonden gemeld.

Luitenant-kolonel Natthaya Supannapong van de politie van Kathu werd maandag (18 december) op de hoogte gebracht van de brand in een snookerclub nabij een universiteit in Kathu.

Brandweerlieden met brandweerauto's kwamen ter plaatse en ontdekten dat er veel rook uit de snookerclub kwam. De brand was snel onder controle om verspreiding naar nabijgelegen bedrijven te voorkomen. Er zijn geen gewonden gemeld.

Snookertafels in de zaal raakten zwaar beschadigd door de brand, hoewel de exacte geschatte kosten van de schade niet werden vrijgegeven door de relevante instanties of de eigenaar van de locatie, die niet werd geïdentificeerd. De oorzaak van de brand wordt op het moment van schrijven nog onderzocht door de forensische politie en is nog niet vastgesteld.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.