Vrachtwagen met aanhanger kantelt op de hoofdweg van Phuket

Phuket -

Een vrachtwagen met aanhanger kantelde op een hoofdweg in Phuket, wat aanzienlijke verkeersvertragingen veroorzaakte.

De politie van Phuket City werd zondagmiddag (17 december) op de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Thep Krasattri Road in noordelijke richting naar Rassada. De eerste hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen aan dat de omgevallen vrachtwagen de weg volledig blokkeerde.

De chauffeur, alleen geïdentificeerd als de heer Jiradet, 25, vertelde de politie dat hij producten aan het afleveren was in een nabijgelegen winkelcentrum. Hij gaf toe dat hij probeerde de verkeerde ingang binnen te gaan en terwijl hij achteruit probeerde te rijden, de achterkant van de vrachtwagen tegen de middenberm botste en omviel.

Het verkeer had ongeveer een uur vertraging, maar er vielen geen gewonden. Het was onduidelijk of de bestuurder juridisch vervolgd zou worden in verband met het ongeval.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.