Man gevonden met 200 meth-pillen nadat de politie was opgeroepen voor een gevecht in Chalong

Chalong –

Een man werd gevonden met 200 methamfetaminepillen nadat de politie op de hoogte was gebracht van een gevecht in Rawai.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze op zondag (17 december) op de hoogte waren gebracht van een gevechtth) in het Thai Mai-dorp. Ze kwamen ter plaatse en troffen de man aan die de confrontatie zou zijn begonnen. Volgens de wetshandhaving zag de verdachte er zeer verdacht uit, waardoor de politie een huiszoeking naar zijn fysieke persoon uitvoerde, wat in Thailand legaal is.

Bij de politiezoeking bleek dat de verdachte 200 methamfetaminepillen bij zich had. Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Zijn naam werd echter niet vrijgegeven door de politie van Chalong, noch werden de details van de strijd vrijgegeven die oorspronkelijk de aandacht van de wetshandhavers hadden getrokken.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.