Vrouw gearresteerd na diefstal mobiele telefoon van Duitse toerist op Phuket Beach

Phuket -

Een vrouw werd gearresteerd nadat ze op een strand in Wichit een mobiele telefoon had gestolen van een Duitse toerist.

Dat vertelde de toeristenpolitie van Phuket donderdag aan de Phuket Expressth) Mevrouw Van (alias), 25, van Duitse nationaliteit, ging zwemmen in de zee in Ao Yon. Ze stopte haar iPhone 13 Pro, die ongeveer 30,000 baht kostte, in haar tas op het strand. Dertig minuten later ontdekte ze dat haar mobiele telefoon tijdens het zwemmen uit de tas was verdwenen. Ze heeft daarom aangifte gedaan bij de politie van Wichit.

De toeristenpolitie van Phuket en de politie van Wichit controleerden camerabeelden van een hotel vlakbij het strand. Ze ontdekten dat een verdachte, geïdentificeerd als mevrouw Saw (alias), 24, in de buurt van de tas was geweest. De gestolen mobiele telefoon werd later bij haar gevonden en zij bekende tegenover de politie dat zij de telefoon van de toerist had gestolen. Ze wordt beschuldigd van diefstal.

Mevrouw Van bedankte de agenten. Ze is erg blij dat haar mobiele telefoon snel gevonden is en zegt dat ze zeker nog een keer terug zal komen in Thailand.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.