Tieners openen vuur in huis in Phuket Town en verwonden jongeman met scherp wapen

Phuket -

Een groep tieners opende het vuur in een woonhuis voordat ze in Phuket Town een jonge man verwondden met een scherp wapen. De politie heeft verklaard dat een eerder geschil tussen de twee partijen vermoedelijk de oorzaak was.

De politie van Phuket City werd om 1 uur op de hoogte gebracht van het incident. op vrijdag (50 decth) in een huis in Soi Ton Poe, Talad Yai. Toen ze bij het huis aankwamen, troffen ze een beschadigd raam aan. Ook werden er een kogelgat en twee kogelpatronen aangetroffen.

De huiseigenaar, wiens naam niet door de autoriteiten is vrijgegeven, vertelde de politie dat er ongeveer vijf tieners op motorfietsen naar het huis kwamen om zijn zoon te zien. Hij vertelde hen dat zijn zoon er niet was en vervolgens openden de tieners het vuur op het huis met een pistool voordat ze wegrennen.

Toen zijn zoon terugkwam in het huis, volgde hij de tieners naar de ingang van een nabijgelegen weg en de tieners sneden met een scherp voorwerp in de hand van zijn zoon.

In dit stadium gaat de politie ervan uit dat de verdachten en het slachtoffer mogelijk eerder tumultueuze problemen hebben gehad. Hoe dan ook, de politie is op zoek naar de tienerverdachten voor verdere juridische stappen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.