Phuket verwelkomt eerste vlucht van Air India

India -

Phuket verwelkomde de eerste vlucht van Air India, een nieuwe rechtstreekse vlucht vanuit New Delhi.

Op vrijdag (15 decth) op de internationale luchthaven van Phuket verwelkomde een team van Phuket-functionarissen onder leiding van de Phuket-gouverneur Sophon Suwannarat de eerste vlucht van de luchtvaartmaatschappij Air India, een rechtstreekse vlucht van New Delhi naar Phuket.

Gouverneur Sophon zei: “Indiase toeristen zijn een van de belangrijkste toeristen van Phuket. Indiërs zijn ook een van de nationaliteiten in de huidige visumvrijstellingsregeling. We zijn blij om meer Indiase toeristen te mogen verwelkomen.”

De heer Patsri Permwongsaenee, directeur van het kantoor voor Azië, Zuid-Azië en de Stille Zuidzee bij de Tourism Authority of Thailand, zei: “De nieuwe rechtstreekse vlucht van 'Air India' biedt vier vluchten per week van New Delhi naar Phuket met 162 passagiers. per vlucht.”

“Vanaf 10 novemberth sinds de visumvrijstelling kwamen er 5,000 Indiase bezoekers per dag naar Thailand, wat 1,000 meer per dag is dan gemiddeld. Sinds begin dit jaar waren er 1.5 miljoen Indiase bezoekers in Thailand. Eind dit jaar zullen Indiase bezoekers in totaal miljarden baht aan toeristendollars genereren.”

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.