Eén persoon gewond nadat kraanwagen tegen huizen en voertuigen botst in Patong – video's

Patong-

Een kraanwagen botste tegen minstens twee elektriciteitsmasten, twee huizen en minstens zes auto's en vier motorfietsen voordat hij in Patong in brand vloog. Eén persoon is gewond geraakt.

De brandweer werd zaterdagochtend (16 december) op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de 50 Years Hill Road in Patong. Ze kwamen ter plaatse en vonden de beschadigde kraanwagen die tegen huizen was neergestort en in brand vloog.

Minstens twee elektriciteitspalen, twee huizen, vier motorfietsen en zes auto's, waaronder een pick-uptruck, raakten beschadigd. Van deze auto's werden er drie volledig vernield door de crash.

Ook een onbekende bestuurder van een pick-uptruck raakte gewond. De pick-up kwam vast te zitten tussen de kraanwagen en een boom. De chauffeur van de pick-up, wiens naam alleen werd vrijgegeven als meneer Tom, had pijn op de borst. Hij zei dat hij achter de kraanwagen reed die de heuvel op reed.

Volgens Tom leek het erop dat de kraanwagen niet in staat was de heuvel op te gaan voordat hij achteruit reed. Nadat de kraanwagen tegen zijn pick-up en een boom botste, sprong hij uit zijn pick-up om aan de brand te ontsnappen.

De politie van Patong zet haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen. Er wordt een aanzienlijk bedrag aan financiële schade aan het ongeval toegeschreven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.