Vermiste Finse man veilig gevonden in Patong nadat hij het contact met zijn familie in Finland had verloren

Phuket -

Een vermiste Finse man in Phuket werd veilig aangetroffen nadat hij het contact met zijn familie thuis in Finland had verloren, wat hen grote zorgen baarde.

Dat vertelde de toeristenpolitie van Phuket aan de Phuket Express op vrijdag 15 decemberth) werden ze op de hoogte gebracht door een mannelijke Finse toerist, de heer A (pseudoniem), die zei dat hij was benaderd door de familie van een vriend die in Finland woont om aangifte te doen bij de politie.

De familie vertelde de heer A. dat ze geen contact konden opnemen met hun zoon, die sinds 6 december Phuket bezochtth , vorige week. Ze waren bang dat de vermiste man in gevaar zou zijn. De heer A stemde ermee in aangifte te doen bij de politie, aangezien hij de vermiste man niet persoonlijk had gezien.

De toeristenpolitie van Phuket ging akkoord met een onderzoek en ontdekte dat de Finse toerist donderdagavond (14 december) in Patong verbleefth) en was veilig en wel. Op aandringen van de politie nam de ‘vermiste’ toerist uiteindelijk contact op met zijn familie in Finland en vertelde hen dat alles in orde was.

Het is onduidelijk waarom de man ruim een ​​week geen contact heeft opgenomen met zijn familie of waarom hij het contact heeft verloren. De naam van de ‘vermiste’ toerist werd vanwege zijn privacy niet vermeld.

De Phuket Express merkt op dat dit niet ongewoon is in Thailand, omdat vaak vermiste toeristen later weer terechtkomen, vooral in Pattaya en Phuket. In veel gevallen genoten ze simpelweg iets te veel van hun vakantie en raakten ze het contact kwijt. De heer A bedankte de politie voor hun hulp.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.