Brand vernietigt luxe sedan van politieagent in Kathu-Video

Patong-

Een brand in Kathu verwoestte een luxe sedan van een politieagent uit Patong.

Brandweerlieden van de gemeente Patong werden vrijdag (15 december) na middernacht op de hoogte gebracht van de brandth) voor een hotel vlakbij een benzinestation aan de Phra Baramee Road in Kathu.

Brandweerlieden met een brandweerwagen en verslaggevers van Phuket Express kwamen ter plaatse en ontdekten dat de sedan al zwaar in brand stond. Het gebied werd tijdelijk afgesloten voor verkeer terwijl de brandweer de brand bluste, wat een half uur duurde.

De sedan is eigendom van een plaatsvervangend hoofd van de politie van Patong. De naam van de politieagent is echter niet geïdentificeerd en er zijn geen gewonden gemeld.

De politieagent die eigenaar was van het voertuig vertelde verslaggevers dat hij op weg was van Patong naar zijn huis in Mueang Phuket. Plotseling kwam er rook uit de machinekamer aan de voorkant. Hij stopte de sedan en ontsnapte voordat het vuur zich zeer snel verspreidde.

In deze toestand wordt aangenomen dat een motorstoring de brand heeft veroorzaakt.

Soortgelijk verhaal:

Een bestuurder is ontsnapt aan verwondingen nadat een busje in Chalong door brand werd verwoest.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.