Brandschade sedan in Phuket Town, derde auto in één week – video

Phuket -

Een brand beschadigde een sedan in Phuket Town, wat de derde autobrand in één week is.

Brandweerlieden van de gemeente Phuket City werden vrijdagavond laat (15 december) op de hoogte gebracht van de brand op de Surin Road nabij het gemeentekantoor van Phuket City in het subdistrict Talad Yai.

Ze kwamen ter plaatse met een brandweerwagen en ontdekten dat de sedan zwaar in brand stond. Het duurde ongeveer 15 minuten om de brand onder controle te krijgen. Het voorste deel van de sedan raakte door de brand beschadigd. De chauffeur, wiens naam niet aan de pers werd vrijgegeven, zei dat hij, toen de brand uitbrak, de sedan stopte en wegrende. Als gevolg hiervan zijn er geen gewonden gevallen.

Het is de derde autobrand in slechts één week tijd in de regio.

Gerelateerde artikelen:

Een brand in Kathu verwoestte een luxe sedan van een politieagent uit Patong.

https://thephuketexpress.com/2023/12/16/fire-destroys-luxury-sedan-belonging-to-police-officer-in-kathu-video/

Een bestuurder is ontsnapt aan verwondingen nadat een busje in Chalong door brand werd verwoest.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.