Brandschade Massagewinkel in Kathu

Kathu –

Een brand heeft een massagewinkel in Kathu beschadigd. Veel mensen ontsnapten uit de brand.

Brandweerlieden van de gemeente Kathu werden vrijdagavond (15 december) op de hoogte gebracht van de brand in een massagesalon naast een bar aan de Wichit Songkram Road nabij het kruispunt Kathu Water Fall in Kathu.th).

De eerste hulpverleners kwamen ter plaatse en ontdekten dat de tweede verdieping van de massagesalon zwaar in brand stond. Het duurde ongeveer een half uur voordat de brand onder controle was.

De tweede verdieping van de winkel raakte zwaar beschadigd en veel mensen vluchtten uit de winkel, waaronder een buitenlandse klant. Er zijn geen gewonden gemeld. In dit stadium wordt aangenomen dat de oorzaak van de brand te wijten is aan een elektrische kortsluiting.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.