Dief steelt motor en bezittingen ter waarde van meer dan een miljoen baht van een Nieuw-Zeelander in Patong, verdachte gearresteerd

Patong-

De politie van Patong heeft een verdachte gearresteerd die een motorfiets en zijn bezittingen ter waarde van meer dan een miljoen baht had gestolen van een mannelijke Nieuw-Zeelander.

Dat vertelde de politie van Patong op 8 december aan de Phuket ExpressthDe heer Ian Kirk, 62, een Nieuw-Zeelandse staatsburger, heeft aangifte gedaan bij de politie. Hij vertelde de politie dat hij zijn motor om 2 uur op de Phra Baramee Road had geparkeerd. op dezelfde dag. Om 00 uur zijn motor was verdwenen.

Onder de motorstoel zei de heer Kirk dat hij een mobiele telefoon van Samsung had die 1,200 dollar kostte, drie ringen die 15,000 dollar kostten, een duur horloge dat 1,500 dollar kostte, zijn motorrijbewijs en 6,000 baht contant geld.

Op donderdag (14 decth) arresteerde de politie van Patong de hoofdverdachte, de heer Usoap Khunsurin, 27, uit Ranong, in een openbaar park in Wichit. Van hem werden de gestolen motor, drie ringen en het horloge in beslag genomen. De verdachte wordt verdacht van diefstal.

De heer Kirk was opgetogen over de arrestatie van de verdachte en bedankte de politie van Patong voor hun harde en snelle werk, zoals te zien op de foto's.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.