Buitenlander gered na val uit gebouw in Patong

Patong-

Een buitenlander is gered nadat hij uit een gebouw in Patong viel, zeggen relevante functionarissen.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat zij, de politie van Patong en buitenlandse reddingsvrijwilligers een buitenlandse man hebben gered die naar verluidt uit een gebouw in Soi Na Nai was gevallen. De buitenlandse man werd veilig hersteld voordat hij naar het Patong-ziekenhuis werd gebracht.

De Phuket Express merkte op dat de toeristenpolitie van Phuket niet vermeldde waarom de man viel en zelfs niet zijn nationaliteit vrijgaf.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.