Eerste jaarlijkse Kata – Karon Carnival gelanceerd – FOTOTOUR

Karon-

Het eerste jaarlijkse Kata – Karon Carnaval werd gelanceerd om het lokale toerisme te stimuleren.

Ons vorige verhaal:

Het Kata Karon Carnaval wordt gehouden vanaf dinsdag 12 decemberth) tot donderdag (14 decemberth) in Karon.

Nu voor de update:

Het carnaval werd dinsdag (12 december) gelanceerd door de vice-gouverneur van Phuket, Sattha Thongkam, in het Nong Harn Lake Public Park. Gouverneur Sattha zei dat het eerste jaarlijkse Kata – Karon Carnaval bedoeld is om het lokale toerisme in Kata en Karon te stimuleren. Meer Thaise en buitenlandse toeristen zullen weten dat er veel plaatsen in Phuket zijn om te bezoeken, waaronder Kata en Karon.

Er zijn veel activiteiten zoals traditionele Thaise optredens, lokale zangers en muziekbands, cabaretvoorstellingen, fantasieparades, veel eetkraampjes en meer. Veel Thais en buitenlanders keken naar de carnavalsoptocht.

Gerelateerde artikelen:

Het jaarlijkse Patong-carnaval is aan de gang om het begin van het toeristische hoogseizoen van Phuket te markeren.

Phuket organiseert van 15 tot 17 december het Kamala on the Beach-evenementth.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.