UPDATE: Taiwanese toeristen- en motorverhuurder bedankt politie na arrestatie van motordieven in Chalong

Chalong-

Een Taiwanese toerist en een motorverhuurbedrijf bedankten de politie van Chalong die een gestolen gehuurde motor terugbracht en de dieven binnen drie dagen arresteerde.

Ons vorige verhaal:

De politie heeft in Rawai twee verdachten gearresteerd die een motorfiets hadden gestolen.

Nu voor de update:

De politie van Chalong vertelde dit dinsdag (12 december) aan de Phuket Expressth) dat de heer CHEN HONG XI, Taiwanees staatsburger, een motorfiets huurde van de heer Narongchai Wangboonkong. Hij parkeerde de motor voor een huis aan de Wiset Road in Rawai. Twee verdachten stalen vervolgens de motor in de nacht.

De heer CHEN en de heer Narongchai bedankten de politie van Chalong nadat ze de gestolen motor snel hadden gearresteerd en binnen drie dagen hadden teruggegeven.

De heer CHEN zei dat hij zijn Taiwanese vrienden ook zal uitnodigen om Phuket te bezoeken. Hij heeft vertrouwen in de veiligheid van Phuket en was onder de indruk van het geweldige werk van de politie.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.