UPDATE: Echte verdachten geven zich over na aanval op taxichauffeur mobiele app in Thalang

Thalang-

Twee taxichauffeurs die een taxichauffeur voor een mobiele applicatie in Thalang aanvielen, gaven zich over aan de politie, nadat was onthuld dat de vorige verdachte, die zich overgaf en de volledige verantwoordelijkheid op zich nam, een zondebok was en niet betrokken was bij de aanval.

Onze eerdere verhalen:

Volgens een politierapport liep een taxichauffeur voor een mobiele applicatie verwondingen op nadat hij door verschillende mannen werd aangevallen terwijl hij een passagier ophaalde bij een strandclub in Cherng Talay.

Dat vertelde de politie van Cherng Talay aan de Phuket Express op maandag 4 decemberth), Dhr. Gam (alias), 48, gaf zich over aan de politie. Gam vertelde de politie dat hij de taxichauffeur van de mobiele applicatie had aangevallen.

Nu voor de update:

Het slachtoffer heeft tegenover de politie bevestigd dat de heer Gam, die zich eerder overgaf, niet de echte persoon is die hem heeft aangevallen. Hij was slechts een van de vele mensen die tijdens het incident probeerden de ruzie te stoppen en later om onbekende redenen besloten de verantwoordelijkheid op zich te nemen. De politie zette het onderzoek voort nadat cameratoezicht had onthuld dat Gam een ​​zondebok was en er door het provinciale gerechtshof van Phuket arrestatiebevelen waren uitgevaardigd tegen de twee echte verdachten.

Op dinsdag (12 decth) hebben de twee gezochte verdachten zich overgegeven aan de politie van Cherng Talay. Ze werden alleen geïdentificeerd als de heer Dom, 49, en de heer Det, 37. Ze worden beschuldigd van het toebrengen van lichamelijk letsel met ernstige verwondingen tot gevolg. De twee verdachten hebben de beschuldigingen ontkend en tegen de politie gezegd dat zij het slachtoffer niet hebben aangevallen. De politie geloofde hun beweringen echter niet en beloofde verder onderzoek te doen.

De politie van Cherng Talay vertelde de Phuket Express dat de twee verdachten in juni van dit jaar in Bang Tao, Cherng Talay, eerder een andere mobiele applicatie-taxi, een vrouw, hadden aangevallen. Bij het vorige incident werden ze ook geconfronteerd met juridische stappen, hoewel de exacte straffen voor dat incident niet aan de pers werden onthuld.

Het was onduidelijk of de heer Gam juridisch zou worden aangeklaagd omdat hij tegen de politie had gelogen dat hij verantwoordelijk was voor het incident, terwijl dat niet het geval was, voegt The Phuket Express toe.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.