Lichaam dat vermoedelijk een buitenlander is, drijvend gevonden in de zee bij Karon, Phuket

FOTO: Stichting Kusoldharm

Karon-

Een lichaam waarvan wordt aangenomen dat het dat van een mannelijke buitenlander is, werd naar verluidt drijvend in de zee bij Karon gevonden.

De reddingsduikers van Kusoldharm meldden dat ze door het Third Area Command van de Royal Thai Navy op de hoogte waren gesteld van het incident. Lokale vissers meldden dat het lichaam van een mannelijke buitenlander drijvend in de zee werd gevonden, ongeveer 16 zeemijl van Karon Beach.

Het lichaam had naar verluidt alleen een shirt, maar geen broekje. Reddingsduikers gingen het gebied in om het lichaam te bergen. Reddingswerkers hebben het lichaam echter niet gevonden en later werd gemeld dat het lichaam wegdreef.

De zoektocht zal naar verwachting overdag worden voortgezet.

FOTO: Stichting Kusoldharm
Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.