Dertig airconditioningcompressoren gestolen uit een hotel in Thalang

Thalang-

Dertig airconditioningcompressoren en twee enorme waterpompen werden gestolen uit een hotel in Cherng Talay.

De eigenaar van een onbekend hotel van vier verdiepingen in Bangtao, de heer Rattanon Ploysri, vertelde The Phuket Express dat om 3 uur op 00 decemberthvertelde een bewaker hem dat dieven in relatief korte tijd dertig airconditioningcompressoren en twee enorme waterpompen buiten het gebouw hadden gestolen, ondanks dat het hotel met hekken was omgeven. De geschatte kosten van de schade bedragen ongeveer een miljoen baht.

De heer Rattanon heeft aangifte gedaan bij de politie van Cherng Talay. Hij vertelde de politie dat dieven ook vaak airconditioningcompressoren uit nabijgelegen plaatsen zouden hebben gestolen.

Vijf jaar geleden stalen dieven ook uit zijn zwembadvilla naast zijn hotel. Hij drong er bij de politie op aan de verdachten snel te arresteren en speculeerde dat het dezelfde personen zouden kunnen zijn.

Op het moment van schrijven waren de dieven nog voortvluchtig.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.