Phuket verwelkomt momenteel 40,000 passagiers op de luchthaven per dag

Phuket -

Phuket verwelkomt momenteel vóór het nieuwe jaar ruim 40,000 passagiers per dag op de luchthaven.

Het hoofd van het toerisme en de sport van Phuket, mevrouw Ratchadaphon Oin, vertelde de Phuket Express dat dagelijks ongeveer 40,000 passagiers op de internationale luchthaven van Phuket aankwamen, zowel binnenlandse als internationale aankomsten. Dit jaar waren er in totaal negen miljoen bezoekers.

Tijdens het lange weekend van 9 decemberth tot december 11th er waren veel Thaise en buitenlandse toeristen die Phuket bezochten. Tegelijkertijd de 37e Phuket Carnaval 2023 werd gehouden in Patong, waar veel Thaise en buitenlandse toeristen geïnteresseerd waren en aanwezig waren.

De oude binnenstad van Phuket trekt ook veel toeristen vanwege attracties zoals de Chartered Intersection, Thalang Road en Soi Rommanee.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.