Chauffeur overleeft nadat busje in brand vliegt in Chalong – VIDEO’S

Chalong-

Een bestuurder is ontsnapt aan verwondingen nadat een busje in Chalong door brand werd verwoest.

Brandweerlieden uit de gemeente Chalong werden om 3 uur op de hoogte gebracht van de brand. op zondag (00 decth) aan de Chao Fah West Road in Chalong. Ze kwamen ter plaatse met een brandweerwagen en ontdekten dat het zwarte busje zwaar in brand stond. Het duurde ongeveer 15 minuten om de brand onder controle te krijgen.

De machinekamer en de binnenkant van het busje raakten beschadigd door de brand. De bestuurder, wiens naam niet werd vrijgegeven door relevante functionarissen, rende weg van de brand en ontsnapte aan verwondingen.

De chauffeur vertelde de brandweer dat hij het geluid van een explosie hoorde voordat hij rook uit de machinekamer zag opstijgen. Hij stopte het busje en rende weg. In dit stadium wordt aangenomen dat de oorzaak van de brand een elektrische kortsluiting in de machinekamer van het voertuig is. De schade wordt geschat op honderdduizenden bahts.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.