Bootkapitein springt in Chalong de zee in om te ontsnappen aan een mogelijke muiterijpoging van een bemanningslid

Chalong-

Een bootkapitein sprong in zee om te ontsnappen nadat een bemanningslid hem zou hebben geprobeerd aan te vallen met een mes op een boot in Rawai.

Het Royal Thai Navy Third Area Command vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week op de hoogte waren gesteld van het incident door de onbekende eigenaar van een vissersboot van twee verdiepingen. De boot was onderweg van Kata Beach naar Chalong.

De booteigenaar kreeg van de bootkapitein te horen dat toen ze bij Nai Harn Beach in Rawai aankwamen, een bemanningslid van de boot de bootkapitein met een mes probeerde aan te vallen. De kapitein van de boot sprong vervolgens in zee om aan de mogelijke muiterijpoging te ontsnappen.

De Royal Thai Navy bereikte de boot voordat ze het bemanningslid van de boot oppakte, die ook niet onmiddellijk door de autoriteiten werd geïdentificeerd. De bootkapitein werd niet in de buurt gevonden omdat hij naar land was gezwommen en de eigenaar had gebeld, zoals vermeld. Het bemanningslid van de boot werd voor verdere juridische stappen naar het politiebureau van Chalong gebracht.

Het was onduidelijk wat de oorzaak van het incident was.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.