Vier Deense toeristen gewond na minibusongeluk in Thalang

Thalang-

Vier Deense toeristen hebben verwondingen opgelopen nadat een pick-uptruck met hun minibusje-taxi crashte in Thep Krasattri.

De politie van Thalang werd maandag (9 december) om 30 uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Mueang Mai – Paklok Road. Politie, hulpverleners en de Phuket Express kwamen ter plaatse en vonden de beschadigde minibus langs de weg.

Vier Deense toeristen uit dezelfde familie waren passagiers in de minibus en hadden verwondingen opgelopen die alleen als MRS werden geïdentificeerd. SANNE, 47, Dhr. JOAKIM, 55, Dhr. PAUL, 15 en MISS AGNES, 13. Ze werden allemaal naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

In de buurt vonden reddingswerkers de beschadigde pick-up waarvan de bestuurder door de politie alleen werd geïdentificeerd als de heer Sonthaya, 59, die ook verwondingen had opgelopen.

De chauffeur van de minibus werd door de politie alleen geïdentificeerd als de heer Kittisak, 23 jaar oud. Hij vertelde de politie dat ze van de internationale luchthaven van Phuket kwamen op weg naar de Ao Po-pier in Paklok. De pick-up kwam van de tegenoverliggende rijstrook. De pick-up probeerde een ander voertuig op dezelfde rijstrook in te halen, maar botste in plaats daarvan tegen de minibus.

De politie van Thalang zet haar onderzoek voort met het oog op verdere juridische stappen.

Dit komt in dezelfde week als twee Indiase toeristen die omkomen bij een nieuw taxi-ongeluk in een minibusje in Zuid-Thailand.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.