Buitenlandse toerist gevonden terwijl hij in een tent op Patong Beach verbleef

Phuket -

De politie heeft een inspectie uitgevoerd nadat een buitenlandse toerist was aangetroffen in een tent op Patong Beach.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde aan de Phuket Express dat ze van bezorgde omwonenden op de hoogte waren gebracht dat een buitenlandse toerist in een tent op het strand verbleef.

Ze gingen naar het strand om de tent te vinden en de onbekende buitenlandse toerist werd binnen gevonden. Hij kreeg te horen dat er geen tenten op het strand mogen worden geplaatst. Hem werd gevraagd de tent van het strand te verwijderen.

De Phuket Express merkte op dat de politie geen details over de buitenlandse toerist heeft onthuld, ook niet of zijn visumstatus werd gecontroleerd of dat hem iets in rekening zou worden gebracht in verband met het incident.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.