Vandaag was het de dag van de grondwet in Thailand. Lees er meer over

Nationaal (NNT)—

Elk jaar wordt de 10e december herdacht vanwege de toekenning van de eerste grondwet van Thailand door koning Rama VII, na de overgang van het land van een absolute monarchie naar een constitutionele monarchie. Politici en regeringsfunctionarissen vierden vandaag deze speciale gelegenheid door hun respect te betuigen aan koning Rama VII.

Elk jaar is 10 december de dag van de Thaise Grondwet, vanaf de officiële toekenning van de eerste grondwet van Siam door koning Rama VII op 10 december 1934, waarmee het eerste permanente charter van het land werd gemarkeerd na een politieke transformatie naar een constitutionele monarchie.

Het voorgaande is een persbericht van het National News Bureau of Thailand.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/