Twee Indiase mannen sterven na een crash van een minivan in Chumphon, Thailand

Chumphon-

Twee Indiase mannen kwamen om het leven, terwijl vier andere Indiase staatsburgers gewond raakten nadat een minibusje dat van Hat Yai op weg was naar Bangkok in botsing kwam met een vrachtwagen in Chumphon.

De politie van Tha Sae werd zaterdag (1 december) om 00 uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Petch Kasem Road in Na Kra Tam, district Tha Sae.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen een licht beschadigde vrachtwagen op de weg aan. De vrachtwagenchauffeur, de heer Kraisorn Klinsawang, 32, die niet gewond raakte, wachtte ter plaatse op wetshandhaving.

De beschadigde minivan werd omgevallen gevonden in een greppel naast de weg. Er werden twee mensen dood aangetroffen in de minibus, die alleen als MR werden geïdentificeerd. NANDALAL, 25, en Dhr. MOHAMED, 28, beiden Indiase staatsburgers.

Vijf andere mensen liepen verwondingen op: vier Indiase toeristen en de minibuschauffeur, de heer Niroj Kongsuk, 50, uit Nakhon Si Thammarat. Ze werden allemaal naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Drie Indiase staatsburgers raakten niet gewond.

De politie van Tha Sae zei dat de minibus tien Indiase toeristen vervoerde van Hat Yai in Songkhla op weg naar Bangkok. Toen de minibus op de plaats van het ongeval arriveerde, bevond de vrachtwagen zich op de rechterrijstrook om een ​​U-bocht te maken. De minibus, die van achteren kwam, kon niet stoppen voordat hij tegen de vrachtwagen botste en de controle verloor.

De politie van Tha Sae zet haar onderzoek voort naar verdere mogelijke juridische stappen.

Dit is niet het eerste minivan-ongeluk in Thailand waarbij buitenlandse toeristen betrokken zijn.

Bijvoorbeeld:

In november, verschillende buitenlandse toeristen raakten gewond bij een minivan-ongeluk op Patong Hill, zoals we hier meldden.

In maart, verschillende Franse toeristen raakten gewond toen een minibusje in Kamala kantelde.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.