Patong Carnival 2023 is onderweg - FOTOTOUR

Patong-

Het jaarlijkse Patong-carnaval is aan de gang om het begin van het toeristische hoogseizoen van Phuket te markeren.

De vice-gouverneur van Phuket Amnuay Pinsuwan, de burgemeester van Patong Chalermsak Maneesri en veel Thais en buitenlanders keken gisteren (8 december) om 5 uur naar de carnavalsoptocht langs Patong Beach Road.

De 37th Vanaf 8 december wordt het jaarlijkse evenement gehoudenth tot december 10th, 2023 van 4:00 uur tot middernacht op Patong Beach.

Dit jaar staat het evenement in het teken van 'Time of Happiness'. Het jaarlijkse Patong Carnival is bedoeld om het toerisme en de economie voor zowel Thaise als buitenlandse toeristen te stimuleren.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.