Motorrijder sterft nadat hij vast kwam te zitten onder een minibusje in Kata – VIDEO

Kata-

Een motorrijder is overleden nadat hij vast kwam te zitten onder een minibusje in Kata.

De hulpdiensten werden donderdag (7 december) op de hoogte gebracht van het ongevalth) om 6:00 uur op de Patak Road in Kata, Mueang Phuket. Ze kwamen ter plaatse en vonden de motorrijder onder de minibus op de weg. De beschadigde motorfiets werd vlakbij gevonden.

Het Department of Disaster Prevention and Mitigation werd ter plaatse geroepen om de minibus op te tillen. De motorrijder werd vervolgens onder het busje vandaan getrokken. De berijder, door de politie alleen geïdentificeerd als de heer Chalermphon, 28, uit Trang, werd later dood verklaard.

Op camerabeelden in de buurt is te zien dat er midden op de weg een witte pick-up stond. De pick-up stak de weg over toen de motorrijder niet meer kon stoppen. De motorrijder verloor de controle en zwenkte naar de tegenoverliggende rijstrook voordat de berijder onder de minibus werd gegooid en werd overreden.

De politie van Chalong zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen en eventuele juridische stappen te ondernemen.

Waarschuwing voor grafische inhoud in de onderstaande CCTV-beeldenvideo.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.