Tientallen buitenlandse toeristen ontsnappen aan verwondingen na busongeluk op Patong Hill

Patong-

Tientallen buitenlandse toeristen zijn aan verwondingen ontsnapt nadat een tourbus achterop een vrachtwagen op Patong Hill botste.

De politie van Patong werd vrijdagmiddag (8 december) op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Kathu – Patong Road. Toen ze ter plaatse kwamen, ontdekten ze dat een tourbus achterop een vrachtwagen was gecrasht. Tientallen buitenlandse toeristen stapten veilig uit de tourbus.

Er zijn geen gewonden gemeld. De reisorganisatie stuurde een ander voertuig om de buitenlandse toeristen naar hun eindbestemming te brengen.

De politie van Patong zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen en verdere juridische stappen te ondernemen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.