UPDATE: vermist lichaam van jongen gevonden in Thalang-lagune

Thalang-

Het lichaam van een vermiste jongen werd na zeven uur zoeken gevonden in een lagune in Sri Soonthorn.

Ons vorige verhaal:

Eén jongen is gered van de verdrinkingsdood, terwijl een andere jongen nog steeds vermist wordt in een lagune in Sri Soonthorn.

Nu voor de update:

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat dinsdagavond (9 december) om 05 uur ze kregen van reddingsduikers te horen dat ze eindelijk het lichaam van de vermiste jongen hadden gevonden. Het lichaam werd geïdentificeerd als de heer W, 16, volledige naam niet vermeld vanwege zijn leeftijd. Er werden geen wonden op zijn lichaam gevonden. Zijn moeder was bij de ontdekking ter plaatse aanwezig en zijn lichaam werd naar het politiebureau van Thalang gebracht.

Het duurde zeven uur voordat reddingsduikers naar het lichaam zochten, omdat er veel boomwortels in de lagune zaten die de zoektocht belemmerden. Er werd gemeld dat de heer Warut aan het vissen was in de lagune voordat hij per ongeluk in de lagune viel en verdronk.

De Phuket Express betuigt zijn medeleven aan de vrienden en familie van het slachtoffer.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.