Twee motordieven gearresteerd in Rawai

Rawai-

De politie heeft in Rawai twee verdachten gearresteerd die een motorfiets hadden gestolen.

De politie van Chalong vertelde dit donderdag (7 december) aan de Phuket Expressth) dat op 4 decemberthvonden ze de gestolen motor geparkeerd in Soi Sai Yuan. De motor was bedekt met canvas. De politie heeft later op basis van camerabeelden twee verdachten gelokaliseerd en geïdentificeerd toen ze de motor stalen, terwijl ze op de betreffende motor wegreden.

De motorrijder werd alleen geïdentificeerd als de heer Dee, 39, en zijn passagier was de heer Suchart, 44. De politie arresteerde de heer Dee in Chalong, terwijl de heer Suchart werd gearresteerd in Wichit. Ze werden allebei naar het politiebureau van Chalong gebracht waar ze werden beschuldigd van diefstal.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.