Verkeersvertragingen nadat vrachtwagen kantelt op de hoofdweg in Phuket

Phuket -

Het verkeer liep aanzienlijke vertraging op nadat een vrachtwagen op een hoofdweg in Phuket kantelde.

De hulpdiensten werden woensdag (1 december) om 00 uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de ringweg (Chalerm Phrakiet Rama 9 Road) in het subdistrict Koh Kaew, Mueang Phuket.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse en vonden de gekantelde vrachtwagen op de noordelijke rijstrook. De bestuurder, die niet werd geïdentificeerd door reddingswerkers, had slechts lichte verwondingen opgelopen. Er werd benzine aangetroffen die uit de vrachtwagen lekte en op de weg terechtkwam. Het verkeer had vele kilometers vertraging voordat de vrachtwagen werd weggehaald en de weg werd schoongemaakt.

De oorzaak van het ongeval was onduidelijk en wordt op het moment van schrijven nog steeds onderzocht door de relevante autoriteiten.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.