Een man uit Myanmar sterft nadat hij in een kanaal in de stad Phuket is gevallen

Phuket -

Een man uit Myanmar is overleden nadat hij in een kanaal in Phuket Town was gevallen.

De hulpdiensten werden dinsdag (5 december) vóór middernacht op de hoogte gebracht van het incidentth) aan het Bang Yai-kanaal aan de Takua Pa Road in het subdistrict Talad Yai, Mueang Phuket.

Ze kwamen ter plaatse en troffen een man aan in het ondiepe kanaal. Reddingswerkers gingen het kanaal in dat ongeveer drie meter hoog is. De man werd later uit het kanaal gehaald, waar hij dood werd verklaard.

Buurtbewoners in de buurt vertelden de hulpdiensten dat de man de nationaliteit van Myanmar had. Hij was naar verluidt dronken voordat bewoners hem in de gracht zagen vallen.

De naam van de man werd niet vrijgegeven door relevante functionarissen en de zaak was op het moment van schrijven in onderzoek.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.