Koning en koningin van Thailand bezoeken Phuket voor King's Cup Regatta

Phuket -

Zijne Koninklijke Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn en Hare Koninklijke Majesteit Koningin Suthida Bajrasudhabimalakshana waren voorzitter van de 35e Phuket King's Cup-regatta.

Op donderdag (7 decth) honderden Thais en buitenlanders wachtten om de koning en de koningin te eren op Kata Beach in het district Mueang Phuket.

Hare Majesteit Koningin Suthida nam deel aan oefenraces in de IRC Zero-klasse op de kielboot THA72.

Vanaf 2 december wordt de jaarlijkse King's Cup Regatta gehoudennd tot december 9th. In totaal doen dit jaar 14 landen mee aan de bootcompetitie, namelijk Thailand, Australië, de Verenigde Staten van Amerika, Duitsland, België, Estland, Frankrijk, Hong Kong, Singapore, Maleisië, Japan, China, Engeland en Nederland.

Gerelateerd artikel:

Zijne Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn en Hare Majesteit Koningin Suthida Bajrasudhabimalalakshana zaten de openingsceremonie voor bij het Hof van Beroep Regio 8 en het nieuwe Phuket Provincial Administration Centre aan Tha Kraeng Road in Talad Nuea, Phuket Town.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.