Vijf mensen gewond na crash met pick-up in Wichit

waar –

Vijf werknemers in Myanmar hebben verwondingen opgelopen nadat een pick-uptruck in Wichit was neergestort.

De hulpdiensten werden woensdag (5 december) om 20 uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Ao Yon – Khao Khad in het subdistrict Wichit, Mueang Phuket. De eerste hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen een pick-uptruck langs de weg aan.

Vijf Myanmar-arbeiders hadden verschillende verwondingen opgelopen. Eén van hen raakte ernstig gewond en werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. Ooggetuigen vertelden reddingswerkers dat de pick-up vóór de crash veel Myanmar-arbeiders op de laadvloer vervoerde. De politie van Wichit zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.