Eén jongen gered van de verdrinkingsdood, één nog steeds vermist in de Thalang-lagune

Thalang-

Eén jongen is gered van de verdrinkingsdood, terwijl een andere jongen nog steeds vermist wordt in een lagune in Sri Soonthorn.

De hulpdiensten werden dinsdag (1 december) om 40 uur op de hoogte gebracht van het incidentth) bij een lagune in het dorp Bang Maruan.

De eerste hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen een jonge jongen uit Myanmar aan die door lokale bewoners uit het water was getrokken. Hij werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht en er werd verwacht dat hij zou herstellen.

Op het moment van schrijven wordt er nog steeds een Thaise jongen vermist in de lagune. Reddingsduikers die ter plaatse zijn geroepen, zoeken naar de vermiste jongen. De twee jongens zijn naar verluidt tussen de 10 en 12 jaar oud.

Hun namen werden geheim gehouden vanwege hun leeftijd en de omstandigheden achter hun verblijf in de lagune werden niet vrijgegeven aan de Thaise pers.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.